Acne / onzuivere huid


Heb jij last van ontstekingen, puistjes, gerstekorrels en/of meeëters? Dit kan vele oorzaken hebben. Hierbij kan je denken aan voeding, stress, verkeerd product gebruik of hormonale schommelingen.

Acne is een veel voorkomend huidprobleem, welke het meest voorkomt tussen de 12 en 24 jaar. Een van de oorzaken is verandering in de hormoonhuishouding zoals in de puberteit. Maar ook op latere leeftijd zien we dit terug bijvoorbeeld bij een zwangerschap. De huid raakt uit evenwicht, verhoorning(dode huidcellen) en de talgproductie nemen toe met als gevolg mee-eters, puistjes en ontstekingen.

Maar lang niet altijd is de oorzaak te vinden in de hormoonhuishouding. Verkeerd productgebruik zie ik zeer regelmatig voorbij komen en dit kan dus echt acne veroorzaken. Gebruik jij wel eens producten waarvan je niet zeker weet of ze voor jou huid geschikt zijn? Wat denk jij als je onzuiverheden hebt? Ooh die moet ik uitdrogen! Zodat het weggaat... Nou helemaal foute boel! Zodra jij je huid met agressieve producten gaat uitdrogen gaat jouw huid aan het werk om meer talg aan te maken. Want de huid droogt uit en dit vindt jouw huid niet fijn. En om je huid te beschermen tegen uitdrogen wordt je talgproductie dus verhoogd. Advies nodig? Boek een vrijblijvend intakegesprek.

Acne is een vervelend huidprobleem en vereist de juiste behandeling. Voor de behandeling van acne zijn er verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld fruitzuurpeelings, dit zorgt ervoor dat de verhoornde huidcellen makkelijker afschilferen. Zo kan het talg makkelijker afvloeien en raken de talgklieren minder snel verstopt en ontstoken.

Boek nu eenvoudig online een GRATIS intakegesprek en we stellen samen een behandelplan op aan de hand van mijn bevindingen en jouw wensen. Zo pakken we samen effectief de acne aan en gaan we voor een gezonde stralende huid zodat jij ook zelfverzekerd de deur uit gaat.

NOTE:
Acne behandeling i.c.m microneedling is één van de nieuwste ontwikkelingen volgens laatste wetenschappelijke onderzoeken. Uit onderzoek is gebleken dat het behandelen van actieve acne met de Dermapen (microneedling) een heel mooi en snel resultaat geeft. Doordat we kleine microkanaaltjes maken in de huid komt er o.a. zuurstof bij de bacterie die de acne veroorzaakt en zal deze direct dood gaan. Dit in combinatie met fruitzuren zorgt er effectief voor dat de huid zichzelf zal herstellen. Dit is in een kuurverband zijn van 4 tot 8 behandelingen voor het optimaal haalbare resultaat.

Anke Munsterhuis SKIN & RELAX

Anke Munsterhuis

Kerkweg 24
7561 PT Deurningen

Op de hoogte blijven over alles wat het beste is voor jouw huid?

text
E-mail