Column | In 6 stappen naar een gezonde stralende huid.

Het verzorgen van je huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Voor een mooie en gezonde uitziende huid zijn de 6 volgende stappen van essentieel belang.


STAP 1: REINIGING
De allerbelangrijkste stap, die absoluut nooit mag worden overgeslagen. Reinig je huid 's ochtends én vooral 's avonds met een reinigingsproduct passend bij je huidtype. Een goede reiniging wordt altijd gevolgd door een mist/lotion. Deze hersteld de PH-waarde van je huid en transporteert werkstoffen naar diepere huidlagen.

De [Cenzaa Velvet Creamy Milk] is een zachte romige emulsie, uitermate geschikt als milde oogmake-up reiniging en is geschikt voor de meest gevoelige huidtypen. Opvolgend de verfrissende [Cenzaa Illuminating Mist] een essentiële lotion met antioxidanten werkt verkwikkend, egaliserend, vocht herstellend en stimuleert de opname en de effectiviteit van uw huid verbeterende producten na de reiniging. Maar bovenal herstelt de mist de PH-waarde van jouw huid.

STAP 2: DIEPTE REINIGING
Je hebt al gemerkt dat het schoonhouden van je huid erg belangrijk is. Tweemaal per week een peeling gebruiken is dan ook een must. Als de huid het toe laat zelfs 3 keer per week. Door je huid regelmatig te peelen blijft je huid fris en schoon. Talg kan makkelijker afvloeien en dit zorgt ervoor dat je minder snel verstoppingen en onzuiverheden hebt. Ook blijft je cel vernieuwing mooi op gang en houd je de bovenste huidlaag mooi dun wat resulteert in een mooie, frisse en egale huid.


Er zijn verschillende mogelijkheden zoals de [Cenzaa Crystal Orange Cleanser] een ultrazachte 2 in 1 reinigingsgel die je huid diep zuivert en een lichte peeling geeft. Deze kan je zelfs om de dag gebruiken als je huid het toelaat. Een echte topper is het [Cenzaa Illuminating Masq] een intensief herstellend fruitzuur masker. Het egaliseert huidoneffenheden, zorgt voor een maximale cel vernieuwing en verfijnt grove poriën. Ook uitermate geschikt bij acné. Onze nieuwste topper in stap 2: [360 SKINCODE Mandelico Glow Peel] is een peeling op basis van 15% amandelzuur, exfolieert de huid op milde maar doeltreffende wijze waardoor een instant glow zichtbaar is op de huid en de tekenen van huidveroudering worden aangepakt.

STAP 3: COMPLEX
Een complex of serum is dè levensverzekering voor je huid. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Een complex is een dunne fluid en bevat de meest krachtige dosis aan werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, oppeppen, lichter maken of beschermen. Een paar geconcentreerde druppels zijn super-efficiënt, dus je doet er lekker lang mee!

Er zijn complexen voor iedere huid, altijd en overal, man of vrouw, jong of oud. Voor de gevoelige rode huid de [Cenzaa Calming Power] een intensief herstellend complex, kalmeert en vermindert roodheid en ontsierende adertjes en stimuleert het genezingsproces. Voor de onzuivere huid [Cenzaa Rebalancing Power] een intensief zuiverend, talg regulerend, hydraterend complex met ontstekingsremmende eigenschappen. [360 SKINCODE Retinol Cocktail] bevat een vitamine A-complex dat afrekent met tekenen van ouder worden zoals rimpels en verslapping en gaat dus echt de strijd aan met het huidverouderingsproces.

STAP 4: 24H-CRÈME
Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Daarom is het heel belangrijk de juiste crème te gebruiken die bij jouw huid past en je huid beschermt. Het is dus verstandig om je huid goed te laten analyseren zodat we kunnen kijken bij welke producten je huid baat heeft.

De Cenzaa crèmes zijn hoog geformuleerd met werkstoffen en gericht op huidverbetering. Bij dagelijks gebruik merk je snel verschil en zie je dat je huid er dus mooier uit gaat zien. Er zijn er te veel om uit te lichten net als bij de complexen meer ik pak er even twee uit. [Cenzaa Sweet Heaven] herstelt de vochtarme en droge huid intensief en gaat huidveroudering tegen door het collageen en elastine in de huid te stimuleren. [Cenzaa Energetic Dream] dé anti-aging crème die zorgt voor verjonging vitaliteit, optimale versteviging en een stralende, egale huid.

STAP 5: MASKER
Regelmatig gebruik maken van corrigerende maskers houdt je huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging je lichaam in vorm houdt. Er zijn verschillende maskers voor verschillende huidtypen en condities. Elk masker geeft je huid de werkstoffen die het nodig heeft, of dit nu komt door veranderde weersomstandigheden, stress, slechte voeding of de wil om je huid snel een effectief te verbeteren.

[Cenzaa Relaxing Touch] Een intensief kalmerend, ontstressend en hydraterend masker voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Gaat roodheid tegen en geeft direct een comfortabel gevoel aan je huid. [Cenzaa Delight Touch] geeft volume, spankracht elasticiteit en een onmiddellijke vocht boost aan je huid.

Tip: de Relaxing Touch en Delight Touch zijn ook uitermate geschikt als intensieve nachtverzorging, breng het dan aan zoals je de crème aan brengt. Echt een geweldige boost 2 á 3 keer in de week!

STAP 6: BESCHERMEN
Er wordt wel gezegd dat 90% van de veroudering van de huid veroorzaakt zijn door de zon. Maak er een gewoonte van om je huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra zonfilter. Dit geld zomer en winter voor je gezicht-decolleté maar vergeet ook zeker je lippen en je handen niet. Blootstelling aan de zon is funest, en versneld het proces van collageenafbraak.

De Cenzaa crèmes en de BB Creams zijn al voorzien van een natuurlijke filter, dit is heel mooi meegenomen maar absoluut niet voldoende. Voor een optimale werking van een zonfilter moet deze regelmatig aan worden gebracht. De [Cenzaa Facial Protection] is hier een topproduct voor. Verkrijgbaar in medium(winter) en hoog(zomer). Het gaat huidveroudering en ongewenste pigmentatie tegen, en geeft optimale DNA-bescherming. En zorgt ook nog eens voor optimaal vochtherstel. Het is op warme dagen dus ook heel goed als dagcrème te gebruiken zonder de 24H-crème. [Cenzaa BB Cream] is een getinte dagcrème en verkrijgbaar in 3 tinten. De crème hydrateert, beschermt en gaat huidveroudering tegen en bevat een medium protection.


Wil jij ook een mooie stralende gezonde huid, maar je weet niet waar je moet beginnen? Boek een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je helemaal goed beginnen? Boek dan jouw 'First Treatment' behandeling online in, we kijken samen naar jouw huid en huidwensen, je krijgt een First Treatment inclusief huidanalyse, Diamond Touch (binnenkort komt hier ook een Column over), advies voor thuis inclusief de Cenzaa Discovery Kit met de 6 bovenstaande stappen voor thuis. Zo kan jij thuis verder werken aan jouw huid voor het beste resultaat.
-Online afspraak maken-

Fri, 14 October

Anke Munsterhuis SKIN & RELAX

Anke Munsterhuis

Kerkweg 24
7561 PT Deurningen

Op de hoogte blijven over alles wat het beste is voor jouw huid?

text
E-mail