Pigmentvlekken


Pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken hoe ontstaan ze? Ze ontstaan door zonlicht op de huid. De zon is natuurlijk heerlijk en kan je goed doen met vele gezondheidsvoordelen maar voor de huid kan overmatige zon schadelijk zijn. Al wist je dit vast al. Nou is het ook zo dat de ene huid beter tegen de zon kan dan de andere huid. Dit heeft onder andere met het melanine in je huid te maken. Door een foutje in het 'melanine' of beter gezegd veroorzaakt door de melanine kunnen er dus pigmentvlekken en ouderdomsvlekken ontstaan.

Gelukkig kan je deze door de juiste behandelingen effectief aanpakken, wel moet je hier thuis ondersteunende producten voor gebruiken. En de zon blijft voor altijd een ding. Want ja je kan pigmentvlekken echt laten verdwijnen door de juiste behandeling en producten, maar.. zodra jij niks uit doet op de zon dan ontstaan er zo weer nieuwe pigmentvlekken. Uiteraard krijg je advies van mij en kan je heus nog genieten van de zomers.

Er zijn verschillende behandelingen die we kunnen toepassen en eventueel combineren om ze effectief aan te pakken. Dit ligt aan de pigmentvlekken en jouw wensen welke behandeling we hiervoor in gaan zetten. Je kunt denken aan fruitzuren, microneedling (dermapen) en microdermabrasie (diamond touch) of een combinatie van deze behandeltechnieken.

Stoor jij je echt aan jouw pigmentvlekken en wil je effectief aan het werk? Boek nu vrijblijvend een GRATIS intakegesprek en we bespreken samen jouw wensen en mogelijkheden. Uiteraard kan je ook direct starten met een gezichtsbehandeling dit is aan jou. Boek eenvoudig online jouw intakegesprek of behandeling in.


Anke Munsterhuis SKIN & RELAX

Anke Munsterhuis

Kerkweg 24
7561 PT Deurningen

Op de hoogte blijven over alles wat het beste is voor jouw huid?

text
E-mail