Acne is een veel voorkomend huidprobleem, welke het meest voorkomt tussen de 12 en 24 jaar. Een van de oorzaken is verandering in de hormoonhuishouding zoals in de puberteit. Maar ook op latere leeftijd zien we dit terug bijvoorbeeld bij een zwangerschap. De huid raakt uit evenwicht, verhoorning(dode huidcellen) en de talgproductie nemen toe met als gevolg mee-eters, puistjes en ontstekingen.

Acne is een vervelend huidprobleem en vereist daarom de juiste behandeling. Voor de behandeling van acne maken we gebruik van fruitzuurpeelings, dit zorgt ervoor dat de verhoornde huidcellen makkelijker afschilferen. Zo kan het talg makkelijker afvloeien en raken de talgklieren mindersnel verstopt en ontstoken.

Boek een GRATIS intakegesprek en we stellen samen een behandelplan op aan de hand van mijn bevindingen en jouw wensen.


Acne behandeling incl. fruitzuren

57,50

Acne behandeling incl. microneedling

150,00


Acne behandeling i.c.m microneedling is één van de nieuwste ontwikkelingen volgens laatste wetenschappelijke onderzoeken. Uit onderzoek is gebleken dat het behandelen van actieve acne met de Dermapen (microneedling) een heel mooi en snel resultaat geeft. Doordat we kleine microkanaaltjes maken in de huid komt er o.a. zuurstof bij de bacterie die de acne veroorzaakt en zal deze direct dood gaan. Dit in combinatie met fruitzuren zorgt er effectief voor dat de huid zichzelf zal herstellen. Dit is in een kuurverband zijn van 4 tot 8 behandelingen voor het optimaal haalbare resultaat.