De RYJVK treatments met de prachtige RYJVK collectie van Cenzaa is een natuurlijke mix van krachtige mineralen, vitamines, antioxidanten, botanische extracten en thermaal water.

Met dit cadeautje uit de natuur bereik jij maximaal huidresultaat!

75.-
Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzyme Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil Massage is een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren. Met het Wrinkle Resist Eye Mask krijg je direct een frisse oogopslag en worden vermoeidheidstekenen uitgewist.


95.-
Naast dezelfde mooie elementen als in de 60 minuten behandeling is deze behandeling uitgebreid met de Allure of The Lagoon massage; ervaar de optimale RYJVK ervaring. Geniet van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich in deze behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en de ijzige kou van IJsland.

Daarnaast besteden we aandacht aan de vergeten contouren. Door middel van het Contouring Decolleté Treatment waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egaler, zichtbaar stralender en gladder decolleté.

Deze behandeling omvat alles waar RYJVK voor staat!