Smart Skincare starts right here
Het verzorgen van jouw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Met het 6 stappenplan weet je exact hoe én wanneer je een product gebruikt. Dankzij het gebruik van de juiste producten ziet jouw huid er jong en mooi uit en werk je aan maximale huidverbetering.

NOTE: De benoemde producten zijn voorbeelden, deze zijn afhankelijk van jouw huidtype en wensen.


 1. Reinig je huid [Velvet Creamy Milk of Rise & Shine Cleanser]
  Maak je huid eerst goed vochtig met water - dit zorgt er voor dat alle vuil en eventuele make-up al mooi losweekt - pak vervolgens 1 a 2 pompjes van jou reinigingsproduct. Breng dit met ronddraaiende bewegingen aan op de huid, doe dit totdat jouw huid mooi schoon en fris is. Daarna verwijder je alles weer goed door het met water af te spoelen. Mocht je veel make-up hebben gebruikt kan je deze stap nog eens herhalen.

  TIP: Reinig je huid elke ochtend en avond. De reiniging is de aller belangrijkste stap als jij een gezonde stralende huid wil.


  1.2
  Lotion [Velvet Mist of Illuminating Mist]
  Spray de lotion met 3 a 4 pompjes over je gezicht. Hierna brang je direct het volgende product aan, nog op de door de lotion vochtige huid. Doordat je huid nog vochtig is worden de ingrediënten veel beter opgenomen.

  TIP: Gebruik altijd na de reinging een lotion, de reiniging zorgt ervoor dat je ph-waarde omhoog gaat en de lotion hersteld deze weer. doe je dit niet dan blijft je huid veel vatbaarder voor infecties en invloeden van buitenaf. En ook blijft je huid trekkeriger aanvoelen.

  TIP: ga je een dieptereinging gebruiken dan schuift deze stap een stapje op. 2. Dieptereiniging [Microdermabrasion Polish of Illuminating Masq]
  De dieptereiniging kan je toepassen nadat je je huid heb gereinigd, begin dus altijd met stap 1.
  - Microdermabrashion Polish: breng een laagje aan op de droge huid en laat deze 2 a 3 minuten inwerken, zo kunnen de fruitzuren die in het product zitten ook hun werking doen. Maak je handen vochtig en masseer je huid met ronddraaiende bewegingen voor 1 minuut. Nu verwijder je het product goed met water. Ik gebruik deze zelf altijd onder de douche, dan kan je de korreltjes goed afspoelen.
  - Illuminating Masq: breng een laagje aan op de droge huid. Voor een optimale werking moet je huid egaal wit zijn. Het kan licht tintelen, dit laat je 15 minuten inwerken. Daarna verwijder je alles weer goed met water.

  TIP: Gebruik minimaal 1 x per week een dieptreiniging en als je huid dit toelaat het liefst 2 x per week, dit zorgt er voor dat je de laag met dode huidcellen zo dun mogelijk blijft, je huid kan zo producten effectiever opnemen, je hebt minder snel onzuiverheden en rimpels doordat je je celvernieuwing stimuleerd. 3. Masker [Delight Touch of Relaxing Touch]
  Breng een royale laag aan en laat dit minimaal 15 minuten inwerken. Maak er even lekker een momentje voor jezelf van.


  TIP: Gebruik minimaal 2 keer in de week een masker. Het masker voedt je huid en geeft direct resultaat. Ook fijn vlak voor een online meeting na een minder fijne nacht.
  TIP: Het Cenzaa Delight Touch masker kan je ook als nachtcrème gebruiken, doe dit lekker drie keer in de week 's avonds op je huid i.p.v. de crème.
 4. Serum [één van de Cenzaa Powers]
  Breng 1 pompje aan van jouw favoriete serum. Door de krachtige hoog geconcentreerde werkstoffen kan het serum heel gericht zijn werk doen. Zo pak je bijvoorbeeld direct het vochtgehalte, onzuiverheden, roodheden of rimpeltjes aan. Een echte hulp bij nood.

  TIP: gebruik dagelijks een serum, laat dit 2 minuten inwerken voordat je je crème aanbrengt. Je kan het 's ochtends en/of 's avonds gebruiken.
  TIP: het Cenzaa RYJVK VitC Oil Elixer is weer op voorraad, mijn favoriete serum van dit moment. Je kan een paar druppels door je crème mengen of het in de avond puur op je huid aanbrengen.
 5. Crème [één van de Cenzaa Comfort Creams]
  Pak 1 a 2 pompjes crème een breng dit aan op je gezicht, hals en decolleté. Breng altijd nadat je je huid hebt gereinigd een crème aan, deze voorkomt uitdroging van je huid en beschermd je huid tegen vrije radicalen en afvalstoffen.

  TIP: de crème mag je best met stevige strijkingen aanbrengen dit stimuleert ook de doorbloeding van je huid. Gebruik je daarna make-up laat de crème dan eerst 2 minuten intrekken.
  WEETJE: alle crèmes van Cenzaa zijn 24 uur crèmes en kan je dus 's ochtends en 's avonds gebruiken.
 6. SPF [Sunshield of Advanced Sun]
  De laatste maar ook zeker een van de belangrijksten is de SPF - Sun Protection Factor. De zon is een van de grootste spelers m.b.t. huidveroudering en huidschade wat als gevolg huidkanker kan veroorzaken. De SPF breng je aan nadat je je crème 2 minuten hebt laten inwerken.

  TIP: op zonnige dagen en dagen dat je veel buiten bent is het van belang om regelmatig deze stap te herhalen.

  _________________________________________________________________________________________________________________


Cenzaa Discovery Kit | 115.-
Het complete 6 stappenplan voor thuis met 7 luxe travel size producten.
Verkrijgbaar in 7 varianten dus altijd één speciaal voor jouw huid. Kies voor een gezonde en stralende huid met huidverbeterende en doeltreffende producten voor thuisgebruik.

1. Cenzaa Reprogram Discovery Kit:
Vermoeide en gestresste huid.
Een gestreste huid wordt, mede onder invloed van voeding, stress en temperatuurswisselingen snel rood.

2. Cenzaa Nutri Care Discovery Kit:
Vochtarme & droge huid
Door een verminderde huidfunctie is de barrièrewerking aangetast met vochttekort als gevolg. Een vochtarme en droge huid voelt trekkerig en strak aan. Effectieve verzorging is noodzakelijk om het tekort aan vocht en vetstoffen te herstellen en de huid optimaal te beschermen tegen uitdroging.

3. Cenzaa Ultra Moist Discovery Kit:
Jonge & Normale huid
Om de normale en jonge huid zonder directe huidproblemen langdurig mooi, gezond en glad te houden, is goede huidverzorging belangrijk. Iedere huid heeft behoefte aan reiniging, voeding en een goede balans tussen vocht en vetgehalte.

4. Cenzaa Multi Clarifying Discovery Kit:
Gecombineerde & vette huid | acne
Een gecombineerde en vette huid is gebaat bij effectieve producten met lichte, frisse textuur die de huid matteert en vorming van puistjes en mee-eters tegengaat. Bij een acnehuid is de huidflora verstoord; de huid is verdikt en heeft een hoge talgproductie, waardoor poriën verstoppen en ontstekingen kunnen ontstaan.

5. Cenzaa Age Reduce Discovery Kit:
Rijpe en oudere huid.
Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel van essentiële huidcomponenten, stimulatie van nieuwe huidlagen en optimale versteviging van de gezichtscontouren.

6. Cenzaa Destress & Repair Discovery Kit:
Gevoelige & rode huid | couperose
Rosacea en couperose zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Een huid met rosacea- en couperose is gebaat bij bescherming, preventie, kalmering en herstel van de huidbarrière zodat de symptomen verdwijnen en zichtbare verbetering en een comfortabel gevoel optreedt.

7. Cenzaa For Men Discovery Kit:
Care & Protect
De mannenhuid heeft vaker dan een vrouwenhuid last van onzuiverheden, maar kan ook gevoelig en vochtarm zijn. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor uw huid. Dagelijkse verzorging met frisse matterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid.


Voorbeeld inhoud:
•  Stap 1 Reiniging Velvet Creamy Milk 100 ml
• Stap 1 Reiniging Illuminating Mist 100 ml
• Stap 2 Dieptereiniging Microdermabrasion Polish 75 ml
• Stap 3 Serum Energetic Power 10 ml
• Stap 4 24H Gezichtscrème Energetic Sunrise 20 ml
•  Stap 5 Gezichtsmasker Delight Touch 20 ml
•  Stap 6 Zonbescherming Sun SPF 50 100 ml
• In luxe toilettas