Microneedling

We kunnen de Dermapen inzetten voor veel huidproblemen, o.a. anti-aging, acne, pigmentatie (ook melasma), rosacea, couperose, littekens, acnelittekens.

Doordat we heel specifiek per huidlaag werken kunnen we heel gericht behandelen. En zo het huidprobleem aanpakken daar waar het zich afspeelt. We starten minimaal 2 weken voorafgaand aan de eerste behandeling met een intakegesprek, waar we precies bespreken wat jij graag behandeld wil hebben en wat de mogelijkheden zijn.
We werken uitsluitend in kuurverband om ook daadwerkelijk het maximaal haalbare resultaat te behalen. Dit zal per indicatie verschillen van 4 á 8 behandelingen.

De prijzen van de kuur zullen variëren per indicatie, we bespreken dit in het intakegesprek zodat je vooraf duidelijkheid hebt. Dit is afhankelijk van de indicatie en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

We starten altijd met een GRATIS intake-gesprek om uw huid en uw wensen goed in kaart te brengen.Microneedling gezicht | per behandeling   

150,00

+ hals

+ 35,00

+ decolleté

+ 65,00


29-10-2018
Acne behandeling i.c.m microneedling is één van de nieuwste ontwikkelingen volgens laatste wetenschappelijke onderzoeken. Uit onderzoek is gebleken dat het behandelen van actieve acne met de Dermapen (microneedling) een heel mooi en snel resultaat geeft. Doordat we kleine microkanaaltjes maken in de huid komt er o.a. zuurstof bij de bacterie die de acne veroorzaakt en zal deze direct dood gaan. Dit in combinatie met fruitzuren zorgt er effectief voor dat de huid zichzelf zal herstellen. Dit is in een kuurverband van 4 tot 8 behandelingen voor het optimaal haalbare resultaat.