Column | Diamond Touch - Microdermabrasie

De Diamond Touch egaliseert de huid op milde wijze door middel van een diamanten tip. Deze polijst de bovenste huidlaag waardoor je direct een zichtbaar en voelbaar egale huid krijgt. De diamanten tips stemmen we af op huidtype en is daardoor op alle huidtypes inzetbaar. Door het polijsten van de bovenste huidlaag heb je ook als voordeel dat je huid direct aan wordt gezet voor celvernieuwing. Dit zorgt weer voor gezonde en nieuwe cellen.

We polijsten niet alleen de huid ook wordt de huid vacuüm getrokken, hierdoor wordt direct de doorbloeding gestimuleerd en dit zorgt ervoor dat de gebruikte werkstoffen nog beter naar de juiste huidlagen getransporteerd worden. Ook stimuleert dit de aanmaak van collageen en elastine, dit hoef ik jou waarschijnlijk niet meer uit te leggen maar dit verstevigd de huid en verminderd bestaande rimpels en bevorderd de gezondheid van de cellen.

De Diamond Touch maakt ook gebruik van Serum-Solutions, dit zijn krachtige werkstoffen afgestemd op jouw huid. En doordat we de huid polijsten (dus verdunnen) en de huid vacuüm trekken (dus de doorbloeding stimuleren) werken deze werkstoffen nog veel effectiever.

En dat alles ook nog eens pijnloos!

Maximaal resultaat:

- verbeterd de hele huidstructuur en cel gezondheid

- vermindering van rimpels en verslapping

- verfijnd poriën

- vervaagt pigmentvlekken

- verzacht littekentjes


Wat klanten zeggen:

- zeker wel 2 weken een voelbaar en zichtbaar zachtere en egale huid

- mijn huid is veel rustiger en sneller hersteld (al vaker terug gehoord van klanten met een onrustige of acné huid)


5 redenen om jouw behandeling nu te boeken:

- de meest natuurlijke en minst ingrijpende behandeling om jouw huid structureel te verbeteren

- de oplossing bij vele huidwensen en/of huidproblemen

- uitermate veilige behandeling en geen hersteltijd

- direct zichtbaar resultaat

- pijnloos


Wil jij ook een mooie stralende gezonde huid, maar je weet niet waar je moet beginnen? Boek een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je helemaal goed beginnen? Boek dan jouw 'First Treatment' behandeling online in, we kijken samen naar jouw huid en huidwensen, je krijgt een First Treatment inclusief huidanalyse, Diamond Touch, advies voor thuis inclusief de Cenzaa Discovery Kit (basisstappen pakket) voor thuis. Zo kan jij thuis verder werken aan jouw huid voor het beste resultaat.
-Online afspraak maken-

Fri, 21 October

Anke Munsterhuis SKIN & RELAX

Anke Munsterhuis

Kerkweg 24
7561 PT Deurningen

Op de hoogte blijven over alles wat het beste is voor jouw huid?

text
E-mail