M I C R O N E E D L I N G

 

De veiligste en effectiefste manier van huidverbetering.

Microneedling zorgt door het maken van minuscule kanaaltjes in de huid dat je huid direct aan het werk wordt gezet om de huid te herstellen. Dit bevordert de gezondheid van alle cellen in het behandelde gebied.
Ook wordt de aanmaak van collageen direct gestimuleerd, dit zorgt voor verstrakking van de huid, vermindering van rimpels, acnélittekens en andere littekentjes. Ook kan je heel mooi couperose en pigment verminderen met microneedling.
Bijna voor alle huidproblemen kan microneedling de oplossing zijn.

Boek nu een intakegesprek en we bespreken de mogelijkheden voor jou en jouw huid.
 

Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandeling nodig voor een optimaal resultaat, dit bepalen we samen na 4 behandelingen.
 

Gezicht | 150.-

Microneedling voor het gezicht, voor de behandeling van acné, acnélittekentjes, couperose, pigmentvlekken, happy-aging :) of preventief om je huid gezond te houden.

Gezicht + decolleté | 185.-

Microneedling voor het gezicht en het decolleté. Wil je het totaal plaatje aanpakken dan is het supermooi om ook het decolleté mee te nemen, deze huid is vaak dunner en laat mede daardoor vaak het eerst de tekenen van pigmentvlekken, rimpels en verslapping zien.

Litteken-
behandeling gezicht of lichaam | 150.-

Heb je een litteken waar je je aan stoort? Boek dan zo snel mogelijk een intakegesprek. Hoe eerder je een litteken behandeld, hoe mooier het resultaat. Maar ook bij oude littekens is er vaak nog veel verbetering mogelijk. Bijna alle littekens zijn te behandelen, zowel voor het gezicht als het lichaam.


Dit is toch een waanzinnig resultaat met microneedling?


DOEL: vermindering van pigment en bevordering van de huidgezondheid.

BEHANDELING: Kuur van 6 microneedling behandelingen.

THUIS: DP cosmeceuticals

RESULTAAT: vermindering van pigment, duidelijk zichtbaar gezondere huid.NOTE:

Acne behandeling i.c.m. microneedling is één van de nieuwste ontwikkelingen volgens laatste wetenschappelijke onderzoeken. Uit onderzoek is gebleken dat het behandelen van actieve acne met de Dermapen (microneedling) een heel mooi en snel resultaat geeft. Doordat we kleine microkanaaltjes maken in de huid komt er o.a. zuurstof bij de bacterie die de acne veroorzaakt en zal deze direct dood gaan. Dit in combinatie met fruitzuren zorgt er effectief voor dat de huid zichzelf zal herstellen. Dit is in een kuurverband van 4 tot 6 behandelingen voor het optimaal haalbare resultaat.

Anke Munsterhuis SKIN & RELAX

Anke Munsterhuis

Kerkweg 24
7561 PT Deurningen

Op de hoogte blijven over alles wat het beste is voor jouw huid?

text *
E-mail *